Nyheder

Tilbage til rødderne
05.03.2017
FRA: TV2 NORD
I dette program møder vi forsvarsadvokaten Thorkild Høyer, der har fået sin opvækst på Dronninglund Hovedgaard i 1947, hvor hans far var godsejer. Thorkild overlod dog landbrugsarbejdet til sine øvrige brødre, og valgte i stedet at blive akademiker – nærmere bestemt advokat. I dag er han en af landets mest anerkendte forsvarsadvokater.

Se programmet…

Niels Lindvig gået om bord på husbåden Liva
19.02.2015
FRA: RADIO 24|SYV
Som journalist i Latinamerika har Niels Lindvig i mere end tre årtier oplevet hvordan mennesker i alle afskygninger ofrer alt for at vinde et uafhængigt retsvæsen og social retfærdighed. Værdier, som vi i Danmark opfatter som selvfølgelige – men i en grad, så vi til tider glemmer at kæmpe for deres bevarelse. Derfor er Niels Lindvig gået om bord på husbåden Liva, hvor forsvarsadvokat Thorkild Høyer har været med til at stifte en organisation, som netop arbejder for at menneskerettighederne forbliver levende og ikke blot opfattes som paragraffer og love. Niels Lindvig, Thorkild Høyer

Hør programmet…

Forsvar for et retfærdigt samfund
10.12.2014
FRA: BERLINGSKE TIDENDE
Portræt af Thorkild Høyer i Berlinske tidende.

Læs artiklen…

Forsvarsadvokat uden fordomme
10.12.2014
FRA: KRISTELIGT DAGBLAD
Portræt i Kristeligt Dagblad.

Læs artiklen…

“Mohammed slår pga. ære, mens Jens er voldelig”
17.12.2014
FRA: RADIO 24|SYV
Hvorfor denne forskel? Hvorfor fokuserer vi ikke bare på sagens kerne: nemlig vold mod kvinder? Over halvdelen af danskerne har nu fået nok af den hårde tone i udlændingedebatten, men er forargelsen af de hårde meldinger nok til at påvirke, hvor danskerne vil sætte deres kryds næste gang? Endelig kigger udenrigsminister Martin Lidegaard forbi….til en snak om Danmarks nye linie i udenrigspolitikken, som kører efter devisen: “min fjendes fjende nu er min ven”. Har vi ingen skrupler, når vi samarbejder med regimer, som står bag tortur og krænkelse af menneskerettigheder?

Hør programmet…

Bashy’s Corner om Mansour-sagen
01.07.2014
FRA: KANAL KØBENHAVN
Se Bashy’s Corner på Kanal København med advokat Thorkild Høyer.

Se programmet…

Thorkild hos Ditte Okman og Karen Straarup
15.02.2014
FRA: RADIO 24|SYV
Hver lørdag sætter Ditte Okman og Karen Straarup sig til bords med en mand, der sammen med Selskabet vil kigge på ugen der er gået. De zoomer ind og ud på tilværelsens meget store og besynderligt små spørgsmål, debatterer, konfronterer og kradser sig ind under huden på deres mandlige gæst. Medvirkende i udsendelsen: Thorkild Høyer, advokat. Hans Henrik Schmidt, driftsleder i Helsingør Svømmehal. Helena Blach Lavrsen, tidligere curling-kaptajn.Værter: Karen Straarup og Ditte Okman.

Hør programmet…

 

Dokumentar: “Med Døden til Følge”
2010
FRA: DR DOKUMENTAR
Dokumentarfilmen har været vist på DR. Den eneste film om en virkelig retssag, der nogensinde er lavet i Danmark. Thorkild Høyer var forsvarer i sagen.

Se dokumentaren…

 

Den Store Nordiske Rockerkrig

Advokat Thorkild Høyer var mægler i striden. Det førte til et stop af stridighederne og en aftale mellem Hells Angels og Bandidos i 1997, se annonceringen heraf i TV Avisen.

Det var en meget voldsom konflikt, der udspandt sig i Norden og flere europæiske lande. Alene i Norden var der 11 drab og 74 drabsforsøg. Siden aftalen har der ikke været konflikt mellem de to motorcykelklubber. Efter konflikten skrev Thorkild Høyer bogen “Den Store Nordiske Rockerkrig”, der kan købes her.

Thorkild Høyer beretter om konflikten og mæglingen i DR Orientering den 4. november 2017.


Thorkild Høyer Forsvarsadvokater | Taarbæk Strandvej 36A | 2930 Klampenborg

Forsvarsadvokat.eu | København | Danmark

Kontakt | th@thorkildhoyer.dk | Tlf. (+45) 2143 4050

Vi svarer hurtigst muligt - og altid indenfor 24 timer.